Beleving in Beweging

Ons hele leven zijn we in ontwikkeling en in staat om te veranderen. We zijn ontstaan in water en gevormd door water. We komen voort uit beweging. Begonnen als ééncellig wezen ontwikkelen we in de baarmoeder tot een complexe, wonderschone baby.

Ik geef geregeld de workshop ‘Beleving in beweging’. Deze workshop prikkelt je zintuigen op een speelse manier en creëert ruimte voor verandering. Verbeelding, muziek en beweging ondersteunen het proces.

Het plezier in bewegen terugvinden is van groot belang om gemakkelijk te bewegen. Door terug te gaan naar het begin creëer je nieuwe kansen op gemak en efficiëntie.

Je leert in deze workshop het functioneren van je lichaam beter kennen. Wisselende stimulansen dagen je zintuigen en reflexen uit. Met aandacht en verbeelding creëer je een transformatie. Er is geen anatomische voorkennis nodig.

Je lichaam wijst de weg, ondersteund door de muziek.

Kosten

Check de agenda voor workshops Beleving in Beweging.

De workshop kost € 37,50. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe workshops?

Laat het weten via info@studionoraknol.nl.

Ervaringen deelnemers eerdere workshops

“Een mooie combinatie tussen begrijpen, invoelen en speelsheid. Om daarna de ruimte te hebben om te gaan bewegen op dat wat zich aandient, met steeds te gek goed gekozen muziek. Dan kan ik in mezelf ontdekken wat er al was, maar nog niet herkent had.”

“Heel bijzonder om te voelen hoe mijn bindweefsel alles in mijn lichaam met elkaar verbindt, en nog bijzonderder om te ervaren hoe wij als groep mensen die meedoen aan de workshop op dezelfde subtiele manier met elkaar in verbinding zijn: één cel verdeeld in heel veel cellen die weer bij elkaar komen op de grond, heel geleidelijk maar onweerstaanbaar naar elkaar toe getrokken.
De workshop bleef doorwerken, het gevoel van een heel dun vliesje dat mijn hele lichaam omfloerst, zacht en sterk tegelijkertijd.Het zelf helend vermogen van het lichaam werd voelbaar en ervaarbaar gemaakt.”

“Onbekend met de wereld van body and mind was ik verrast over de heldere en praktische aanpak. Eerst bewegen en dan voelen en analyseren wát er zich in je lichaam afspeelt met je botten, spieren en organen. Af en toe wordt een beroep gedaan op je fantasie waarbij je soms even ‘een knop moet om zetten’. Het vraagt veel concentratie om goed te kunnen waarnemen maar dat werkt voor je hoofd weer ontspannend. Het uitwisselen van onze bevindingen (tijdens de les) versterken het bewustzijn en creëren een onderlinge band. Het gevoel dat je arm er los bijhangt of dat je voeten bij je weg lopen zijn ervaringen die je wel met anderen wilt delen. Verfrissend en leuk om te doen.”

STOTT PILATES ® in Groningen © 2017