Mijn doelen voor mijn cursisten

Plezier. Ik wil via mijn lessen Pilates en Franklin Methode® graag overbrengen hoeveel plezier je kunt beleven aan beweging. Je kunt zoveel makkelijker en efficiënter bewegen. En het is eigenlijk altijd mogelijk om vooruitgang te boeken. Ongeacht leeftijd, lichamelijke conditie of omstandigheden.

Vooruitgang. Ik kan je in mijn lessen laten ervaren dat je met de juiste techniek in staat bent om oefeningen te doen die je op het eerste gezicht onmogelijk lijken. Al doende wordt je sterker. Dat gaat vrij ongemerkt. Opeens merk je dat je beter loopt of minder rugpijn hebt.

Mentale verbetering. Ik hoop je te helpen om beter opgewassen te zijn tegen veel zaken – ook mentaal/ emotioneel. Als je beweegt en lekkerder in je lichaam zit, dan voel je je ook mentaal sterker. Als je je beter voelt in je lichaam, voel je je ook beter in je hoofd.

Ik kan uit eigen ervaring melden dat je via het doen van de Pilates- en Franklin-oefeningen sterker, soepeler en beweeglijker wordt. Mijn houding is verbeterd en zwakke spieren zijn sterker geworden. Ik kan me nu echt thuis voelen en plezier vinden in mijn lichaam. Ik heb gemerkt dat mijn lichaam kan veranderen en het nooit te laat is om te beginnen met trainen.