Pilates lessen

Regelmatig Pilates beoefenen biedt veel voordelen. Je wordt sterker en soepeler en komt beter in je vel te zitten. Op die manier voorkom je blessures en kun je beter tegen stress.
Door de aandacht voor je lichaam en haar functioneren ga je beter begrijpen hoe je beweegt. Dit kun je toepassen bij veelgevraagde en gebruikte bewegingen. Juist wat je dagelijks doet bepaalt je houding en souplesse.
Zit je bv veel achter de computer dan is het goed om aandacht te besteden aan hoe je zit en hoe je toch tussendoor zoveel mogelijk beweging kunt krijgen. Hou je van hardlopen dan is het goed als je weet hoe je je veerkracht kunt verhogen. En voor een goede balans hebben we allemaal soepele enkels en sterke beenspieren nodig.
Alle lessen worden gegeven in de grote zaal van centrum Al Nour (www.al-nour.nl)zodat er genoeg ruimte is om veilig en op afstand van elkaar te trainen. Na de lessen maken we de gebruikte attributen en matten weer schoon. Maar je kunt ook altijd je eigen materiaal mee nemen als je dat liever wilt.

Lessen online
Je kunt ook kiezen om de lessen via Zoom online mee te doen.
Nodig:
  • tablet of laptop
  • bij voorkeur een vaste internet verbinding
  • mat
  • blok / handdoek / boek voor onder het hoofd
Lockdown
In tijden van lockdown gaan de Pilates lessen door maar dan online via Zoom.
.
Verder
Naast groepslessen geef ik ook privé lessen (mat of apparatuur).
.
Voor meer informatie en opgave kun je mailen naar info@studionoraknol.nl of bellen naar 06-2016 3298