Support van een vrije en beweeglijke rug

zaterdag 9 december van 09.30-11.30 = VOL

Wat gaan we doen?
In deze les gaan we op een speelse en verrassende wijze op zoek naar hoe een vrije en beweeglijke rug je kan ondersteunen om geaard in het leven te staan.

Waarom is het belangrijk?
Als je rugdekking hebt, kan je voorzijde open en ontvankelijk zijn wat je veerkracht ten goede komt. 

Deze les is te volgen in de studio en online.
Ben jij erbij? 

Kosten: € 20,—
Schrijf je in via info@pilatesgroningen.nl of bel 06-2016 3298

Vrij en gemakkelijk bewegen

Support van je rug helpt je om overeind te blijven. Het helpt je om te aarden. Om stevig op de grond te staan. Zodat je tegen een stootje kunt. 

De rugzijde biedt ook bescherming. Het beschermt het hart en het gebied er omheen.  Zodat de voorzijde open en ontvankelijk kan zijn. 

En daar krijgt de rug hulp bij. Niets in ons lichaam werkt geïsoleerd. Die hulp komt onder andere van je diepe fysieke kern die je van binnenuit optilt. En van de voorzijde die veerkrachtig is. 

Gedurende de dag kan er van alles gebeuren wat maakt dat je inzakt. Zowel fysiek als emotioneel. Je rug recht houden helpt. Maar als dat alleen van de rugzijde zou komen, is dat wel erg zwaar voor de je rug. De veerkracht van je voorzijde maakt dat je je zelf weer opricht. De opwaartse kracht van de voorzijde en je diepe kern helpen de ondersteunende kracht van de rug. 

In deze workshop gaan we op zoek naar het samenspel van de voor- en achterkant van je lichaam. Hoe ze samen werken en elkaar in evenwicht houden.

Zodat jij vrij en gemakkelijk kunt bewegen.